Post by jeannettbearore on Feb 9, 2022 14:46:00 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dragondodo - Jewel Blast ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dragondodo - Jewel Blast IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy neobmedzené mince ▞▞▞
▞▞▞ Dragondodo - Jewel Blast 2022 version ▞▞▞
AI je taká rozbitá. Hra povie, že ste dokončili úroveň, keď budete jasne vidieť, že ste nesplnili cieľ. Nanešťastie budete mať splnený cieľ, ale úroveň nekončí. Fajn za krátenie času, ale táto hra je tak rozbitá a nie je v nej žiadny prvok odmeny ani konzistentný bodový systém.
Драгондодо - Драгоценный Взрыв Казуальные qxgl
Práve som začal hrať, zatiaľ je to veľmi jednoduché. Grafika je skvelá, viac sa dozviete neskôr
Dragondodo - Viên ngọc nổ Thông thường rcc
veľmi rada
pekná hra, ale príliš ľahká s
Rovnaké animácie a mizerné výzvy
relaxačné, ale prehnané s reklamami
😁
Milujte grafiku. Vypnutý zvuk. Like it silent (iba nejaké intro. hudba na začiatok). Dobrá hrateľnosť. Chce to nejakú stratégiu. (Iba na úrovni 85 tejto recenzie.)
Prečo je toľko reklám. Viem, že prinášajú peniaze, ale v tejto hre ich je veľa. Škoda je to dobrá hra.
Trochu príliš jednoduché dokončiť úrovne.
Reklamy pred a po každej úrovni, odinštalované
Stále padá po každej úrovni, keď ju nestiahnete
Pekný
hra je ok. príliš veľa reklám
Túto hru zatiaľ milujem, dokonca mi nevadia ani doplnky. Skvelá hra na krátenie času.
Dragondodo - Viên ngọc nổ Thông thường rcc
je to tá najzábavnejšia za dlhú dobu.
Renata ferencova super super zabavne
Sa zabávam
zatiaľ to nie je zlé. Aktualizovať. Prestal pracovať na úrovni 1600. Zakaždým, keď sa pokúšam hrať, začína na rovnakej úrovni. Porazil som to dvakrát a stále mám rovnakú hru. Prosím pošlite opravu.
Veľa reklám. Hlučné, nemôžete vypnúť zvuk reklám.
Veľmi pomaly sa načítava hra z úrovne 3 na úroveň 6!
Prečo je hra zastavená, čakáme mesiace na aktualizáciu, stále nič, skvelá hra, milujem ju, prešiel som celú hru späť a uistil som sa, že sú tam všetky 3 hviezdičky, ale čakali sme na ďalšie hry, už čoskoro ukazuje uz mesiace??? PREČO??? Milujem grafiku a chcel som povedať ostatným o tejto skvelej hre, ale stále čakám na ďalšie úrovne, prosím, poponáhľajte sa, už??
말하는 고양이 Emma – 발레리나 캐주얼 게임 gldw
neprechádza z jednej hry do druhej, vracia sa späť do hry, ani sa nenačíta, dá sa to opraviť. Milujte hru, ak ju viete opraviť
드래곤도도-보석 폭발 캐주얼 게임 vxhe
Dosť pekná hra. Nič naozaj výnimočné. Príliš veľa reklám! Vážne, po KAŽDEJ úrovni. Odinštalovať.
návyková hra na hranie a veľa reklám, ktoré sa objavujú nakakalito
Драгондодо - Драгоценный Взрыв Казуальные qxgl
Bolo by v poriadku, keby to nezamŕzalo pri každej reklame, po každej musím hru zatvárať!!! Prebieha odinštalovanie!
Roztomilé a farebné. Nehral som dosť dlho, aby som mohol posúdiť, aké je to náročné. Tešíme sa na zistenie.
Dragondodo - Jewel Blast Casual dpna
Dobrá hra, nie ťažká, len oddychová a na rozdiel od mnohých iných nepotrebujete použiť skutočné peniaze na získanie bômb atď. Dosiahli ste 1600 úrovní. Preinštalované, aby ste mohli hrať znova, ale stále sa preinštalujú na úrovni 1379. Akékoľvek nápady, ako sa vrátiť na 1, prosím.