Post by jeannettbearore on Feb 9, 2022 14:49:11 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Gacha Club ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Gacha Club IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sok érmét csal ▞▞▞
▞▞▞ Gacha Club 2022 version ▞▞▞
Imádom az alkalmazást, de meg kell mondanom, hogy van valami hiba vagy ilyesmi, mert amikor kinyitom, az egész képernyő fekete és nem enged semmit rajta hamarosan idő!
Pin by Starfrost on candle Queen - Pinterest
AppAgg
Minőség: Magas Minőség; Ruha Hossza: Rendszeres; Stílus: Alkalmi; Kapucnis: Igen; Termék neve: Fiú/Lány Kapucnis Pulcsit 3D Melegítőfelső; Modell Száma: Gacha
Nem vicces
Szerintem nagyon szuper játék! Legjobb barátomat is ezért a játék miatt ismerem szóval biztos hogy soha le nem törlöm 😂 jó ezzel a játékkal játszani és karaktereket csinálni 😊
Nagyon jó, jobb mint a gacha life, mert több dologból lehet választani, de kicsit nehéz elmenteni az embereket, sokszor eltűntek
Címkék: moe, magnum, esetben gacha élet, ar buttstock, funneh a csapatot, gatchapon, kapcsoló moe, gacha klub, gacha, mu fém. Tervezés Leírás Első terület,
Nem olyan jó. 108 alkalommal kellett újra letöltenem, de még mindig nem működik! Az is nagyon zavaros. Miért kell letiltani a kék színt a nadrágon?! ennek a játéknak volt egy hülye élménye velem! De elmondhatom, hogy szeretem az új karakterterveket. Ez a játék szerencsére még csillagot is kapott.
SZERETEM. A KEDVENC ALKALMAZÁSOM. DE!! Nagyon lemarad a telefonról. De finom
ANNYIRA NEHÉZ HASZNÁLHATÓ, OLYAN SOK KEZELŐSZERV VAN, ÉS UTÁLOM EZT. A szemek SZORZATOK Nem találok egyetlen pozíciót sem, ami tetszik, és a reset gomb sem segít, ezért áthelyezem. Amikor eljátszanám, és a karaktereket megcsinálnám, mindig vissza kell mennem és szerkeszteni a karaktert, mert az általam használt szemek furcsán néztek ki azzal a pozícióval, amiben voltak. PLS Tegyen be egy gombot, ami a szemeket olyanná teszi, mint a gacha életében. szóval használd. Én sem szeretem, ahogyan furcsán néz ki az anime. Nem szeretem az animét nagyon
(○'ω'○) az alkalmazás teljesen rendben van, nem vagyok benne biztos, hogy olyan tökéletes-e, mintha a játék körülbelül öt hónapja törölte volna a karaktereimet, azt hiszem... Úgy 4 héttel később jött elő:-( de ezúttal túlzásba vitte és tönkretette a karakterem:-[ szóval csináltam egy képernyőképet, de azt hiszem, mára töröltem megtetted velem ⊙_⊙ és azt hiszem, megérdemled ezért :\
Szeretem ezt a játékot! Annyi csodálatos ruházati lehetőség és kellék létezik. Az ottani gacha életben semmit sem lehet módosítani, míg a gacha klubban igen. Ezenkívül sok a testreszabás. Nagyon sok aranyos, egyedi stílus létezik, és úgy gondolom, hogy ez segít az embereknek kialakítani saját személyiségüket.
Imádom ezt a játékot, de új telefonom van, és át akartam vinni az adataimat. Már legalább húszszor próbálkoztam, és csak egy dobozt kapok, amelyen az áll, hogy "Az adatátvitel sikertelen. Ellenőrizze a számot, és próbálja újra". Ott van a szám előttem, és tudom, hogy helyes, de nem megy. átruházás! Ha valaki tudna ebben segíteni, azt nagyon megköszönném, mert tényleg nem szeretném, ha elölről kellene kezdenem.
Gacha Club የተለመደ lzow
Nagyon jó! Csak szerintem a barna sziget színei lehetnek egy kicsit sötétebbek, így az emberek egy kicsit jobban magukhoz hasonlíthatják IRL énjüket. De ez fantasztikus! Szeretem!
Bruh furcsa játék: titok főnök gonosz félelmetes, mint 6666666666666666666666666666 6666666666666666666666666666 6666666666666666666666666666 6666666666666666666666666666 6666666666666666666666666666 6666666666666666666666666666 666666666666666z6zzzz6666666666zzzzzzzzz66zzzzzz666666666zz666666666z66zz6z6z6z666666666666666666666666666666666666666666666666
Ez egy jó, nem elképesztő játék, és 5 csillagot is adtam volna rá, de az a bajom vele, hogy amikor megfordítod a karakteredet, a szemek színe oldalra vált, és nagyon irritáló, nem számít, ha a karakterednek egyetlen szemszíne van, mint pl. kék vagy barna, de néhány karakterem heterokróm, így amikor megfordítom őket, a szemszín nem a megfelelő oldalon van, és ez... bosszantó lesz.
Sok időbe telt, mire megszoktam ezt a Gacha Life után, de sokkal jobb. (Telefonon kicsit lemarad, de PC-n simán megy.) Egyébként jó munkát, Luni!😁😎
Játszottam ezzel a játékkal és már sok probléma volt 1.- hozzáadták szinte AZ ÖSSZES TÉMET, AMI A SZEX PROBLÉMA OKÁT ELTÁVOLÍTOTTAK. Aztán panaszkodni fognak, hogy "a játék túlságosan nem megfelelő", és háborút indítanak. 2.- a kezelőszervek rendetlenek, mintha minden elemhez 5 vezérlőt kapsz. 3.- Tudom, hogy ez probléma volt a stúdiókban és a versszakban, aztán kijavították, de- MIÉRT KELL 100 SLOTS? Még a 8 helyet sem tudtam befejezni, szóval MI A PONT? 4-. teljesen megszüntették mind a verset, mind a stúdiót.
Gacha Club கேஷுவல் qgh
Jó lenne, ha a játék elég sokáig töltene, hogy játszhassak. Régen volt iPhone-on, és jól működött. De most, hogy Samsungom van, még a betöltési képernyőn sem enged át, mert ha megérintem, egyből a kezdőképernyőre küld. Nagyon bosszantó, és sokszor töröltem és újratelepítettem az alkalmazást. Ezt szeretném javítani, kérem. iPhone-on tökéletesen működött, szóval 5-ből 2-t adok, mert az élmény jó volt, amíg tartott
Ez a játék extrém tehetség. Olyan, mintha a ruhák, kiegészítők és frizurák egész univerzuma létezne. Ez a játék az, ami megóv az unalomtól, szerelmes vagyok belé💕Szeretek minijátékokat is játszani, és az egységeimet a csatában feljavítani. Ezzel a játékkal videók készítése is rendkívül szórakoztató. Ezenkívül van egy bogár, ahol a nadrágja első színe fekete. Akármit csinálok, fekete marad. Mint a legsötétebb fekete. A másodlagos szín rendben van, ez csak az első szín ennél a karakternél.
Nem engedi importálni a karaktert, még akkor sem engedi, hogy importáljam, kérlek javítsd ki, és nem engedi, hogy világossárgát válasszak kabát vagy ing színéhez, csak a szoknyához, a hajat és a legtöbb kiegészítőt kérjük, javítsa ki!
Ez rendkívül szórakoztató, lehetővé teszi a játékosok számára, hogy kifejezzék kreativitásukat. Szórakoztató történeteket készíthet, és segítheti az embereket a fejlődésben. Ez lehetővé teszi sok törekvő divattervező számára, hogy megtanulja, milyen stílusok néznek ki jól.
Szerintem ez a játék nagyon szórakoztató. De sok a késés, és ha elolvassa a titkos kódokat, akkor láthatja, hogy vannak olyan dolgok, mint "ártatlan embereket ölt meg". és több. Különben imádom ezt a játékot! Szerk.: kezdem nagyon nem szeretni ezt. Ha nagyon keményen dolgozom egy oc-n, és büszke vagyok magamra, az egyszerűen kijelentkezik, és elveszítem az oc-t! Ez szar, tenned kell valamit...
Nagyon szeretem a játékot, tényleg. A barátom hadd játsszam le a telefonjukon. Azonban 1 csillagot kapott, mert kipróbáltam a telefonomon, és bármit csináltam, összeomlik. MINDENT megpróbáltam, de maradok a gacha életnél, amíg nem kapok egy jobb telefont, vagy amíg meg nem oldod ezt
Nagyon jó csak nem tudom jogy kell 10 nél több karaktert csinálni ha nem lehet akkor a legjobb játék csak kevés a karakter ( ˘ ³˘)❤
Egész jó csak az a baj ezzel nagyon nem lehet vele csinálni semmit azon kívül hogy karaktereket csinálsz
Ez a játék őszintén csodálatos! Annyi oc-ot/avatart kell készíteni! Rengeteg dolog közül lehet választani! 4 csillagra értékelem, mert késés, oc-t fogok készíteni, és az alkalmazásom bezárul vagy lefagy. De ettől eltekintve jó! És én NAGY béka rajongó vagyok és lehet békaruhát csinálni!!!!!!!! Nagyon szeretem ezt az alkalmazást és a gacha életet! Viszlát, szép napot! 😁✌🏼 szerkesztés: Azt is szeretném mondani, hogy alig van reklám!
Stickman Battle 2021: Stick Fight War Strategi shbe
Zombs royale unblocked games 333
Nagyon jo mert izgalmas és sokkal érdekesebb is de a ghacha life se rossz😊
Nem igazán tudom elképzelni, hogy bárki 5 percnél tovább játszana ezen a játékon. A Gacha Club lehetővé teszi, hogy történeteket alkoss benne, és főleg arra használják, hogy a gyerekek saját filmeket készítsenek, szerkeszthessék stb. A gacha élettel kapcsolatban egy másik dolog, hogy lustaságra ösztönöz. Ahelyett, hogy egy gyerek művészetet/animációt gyakorolna, hogy jobb legyen, bejutnak a gacha klubba. Arról nem is beszélve, hogy a játék nagyon zsúfolt, a művészet nem különösebben jó, és a youtube-on található Gacha klubvideók nem megfelelő dolgokkal ismertethetik meg a gyerekeket.
Rendben, ha ez csak a telefonom vagy a játék, de szinte az összes átviteli kísérletemet kipróbáltam, és nem megy át, és lusta vagyok a karaktereim újratervezéséhez, például nem ez az adatátvitel gombja, de Szeretek karaktereket készíteni, de az a baj, hogy a ppl nem követi az irányelveit, de tudom, hogy nem tudod irányítani, de ez rendben van, de szeretném, ha a karaktereim áthelyeznék bc. Szuper lusta vagyok
Imádom ezt az alkalmazást! Azért adtam négy csillagot, mert szerintem több hajat, sapkát, szemet és több ruhát kell hozzáadnod. Én személy szerint úgy gondolom, hogy megcsinálhatnánk a saját ruháinkat, például dizájnt rakhatunk bele, de összességében jó!
Gacha Club የተለመደ lzow
Nagyon szeretem a gacha klubot az aranyos karakterek miatt. Tetszik, hogy ilyen sok lehetőség van. Azért is szeretem a játékot, mert látom, mennyit fejlődtem és változtam. Az egyetlen dolog, amit nem szeretek, az az, hogy valamit módosítani akarok, de nem tudok, mert korlátok közé szorítja, hogy milyen messzire mehet az elem.
Minden alkalommal összeomlik, amikor megnyitom az alkalmazást ezen a telefonon, csak akkor tudom megnyitni az alkalmazást, és beírom a koromat, majd összeomlik. A másik telefonomon nincs ilyen probléma. Lehet, hogy a telefonommal van a probléma. De szeretem az alkalmazást!
Gacha Club Wallpaper - Legújabb Verzió Az Androidra
A száj túl kicsinek tűnik, és nehéz megalkotni a tökéletes testalkatot, amit keresel, és végül furcsán néz ki, és a játék eltávolította a legtöbb pózt, amit az emberek általában használnak, a ruházat jó, de ezt a tényt meg kell a körvonal színe nagyon sok, szeretem a sokféle színt, de néha nehéz nyomon követni, és a háttér kiválasztásakor is homályosnak tűnik, így nehéz észrevenni, hogy mi az.
A(z) Gacha Club játék letöltése Androidra. ... 1.1.0 az Android rendszeren ... Gacha Club - egy arcade imádnivaló anime karakterek a szerepe a főszereplők
Nagyon rossz ez a játék 🖕🖕🖕🖕 bazd meg geci 🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Imádom a játékot és mindent, de minden alkalommal, amikor bezárom az alkalmazást, majd visszamegyek az alkalmazás megnyitásához, valamilyen okból az alkalmazás azt mondja, hogy töröljem az összes adatomat, és telepítettem az alkalmazást, majd újraindítottam, majd folytatódott. kérlek javítsd ki ezt a hibát
Imádom nagyon! Szoktam vele videókat csinálni is!
Jó játék
Oké figyelj imádom! Videók készítésére használtam és még sok minden másra! De egy nap elkezdett hibázni és villogni. Valamilyen fényérzékeny epilepsziám van, így nem volt szórakoztató élmény. Annak ellenére töröltem az alkalmazást, hogy tudtam, hogy újra kell létrehoznom a karaktereimet. De nem tölti le újra. Szeretném, ha ezt javítanák.
Eddig 5 volt, de sajnos most csak 3 csillag. A menu-ben nagyon jó minden, de mikor belépek Studio-ba akkor pixeles az egész. Egyszerűen így játszhatatlan olyan rossz a felbontás. Ameddig ezt nem fixálják, addig nem tudok, és nem is vagyok hajlandó játszani. :/
Ez nagyon klassz játék! De őszintén szólva nagyon gyenge a minősége és a hibák. Minden alkalommal, amikor használom, egy karakter létrehozásának közepén vagyok, és azonnal törli az összes adatomat. Sokkal gyengébb minőségű, mint a gacha élet. A minőség rosszabbul néz ki, mint a gacha vers, és talán még a gacha stúdió is, az is nagyon lagy. Amit nagyon utálok, hogy nehéz eligazodni, jó lenne, ha adnának hozzá utasításokat. Valamilyen oknál fogva, amikor elindítod a játékot, rákérdez az életkorodra.
Nagyon jo jatek es nagyon kreativ